Kontakt

Imate pitanje?

Pošaljite nam poruku

Ne stidite se, samo nam recite više o sebi i mi ćemo smisliti najbolju opciju za Vas i Vaše dete.

Kako Vam možemo pomoći?

Često postavljanja pitanja

Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u header-u sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu, prikazaće Vam se lista rezultata.

Da, DIMITATOR (edutoys.rs) prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke.

Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu, potrebno je da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali želljeni proizvod u korpu.

Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.

Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Praćenje porudžbine.

Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu, koji se nalazi u footer-u sajta.