Policijsko vozilo BRUDER

6.559 RSD

Policijsko vozilo BRUDER

SKU 21568 Kategorije , , , Tag

Opis

Policijsko vozilo BRUDER 

Pored dvodelnog odvojivog segmentnog krova, otvaraju se poklopac motora, zadnja vrata i sva četiri bočna vrata. Podrazumeva se da vozilo pruža dovoljno prostora iznutra za četiri BRUDER figure. Alternativno, zadnje sedište se može ukloniti kako bi se u prostoru za utovar stvorio prostor za dodatke kompatibilne sa standardnim konektorima BRUDER.

Dodatna vučna karika je namenjena olakšavanju upravljanja kroz krovni otvor, a ako nije potrebna, može se skladištiti u donjem delu vozila. Osovine imaju tipično vešanje za terenska vozila i gazne gume sa točkovima u privlačnom SUV dizajnu. Prednji interfejs, pogodan za predmete, uključujući opcionalno dostupno vitlo za kablove i odvojivu vučnu spojnicu, znači da u BRUDER-u postoje neograničene mogućnosti za poboljšanja.

Policijska verzija modela Jeep sadrži novorazvijeni modul za osvetljenje i zvuk koji sadrži četiri funkcionalna dugmeta (1. zvuk motora, 2. policijska sirena, 3. sirena vatrogasne službe, 4. signal vike). Svetski policajac je potpuno opremljen da ojača autoritet. Pojas u pojasu sadrži važne alate za svakodnevni policijski rad, poput baklje, radio uređaja i pendreka.

Dimenzije: 32.9cm × 14.4cm × 16.2cm. 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Policijsko vozilo BRUDER“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.