Kako kupiti

Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da (ukoliko to želite) kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko plaćate čekovima građana ili putem administrativne zabrane, izaberite Plaćanje pouzećem a u polju Komentari način plaćanja. Za detalje, bićete kontaktirani od strane operatera.Ako se slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.

U slučaju da kupovinu želite da izvršite putem administrativne zabrane, potrebno je tri obrasca koja možete da preuzmete ovde, overite i pošaljete na adresu: Za preduzeće „Dejan Dinčić pr „DIMITATOR“ ulica Kneza Mihajla 33 G, 34300 Aranđelovac. Kontakt telefon 062 156 3003. Prilikom odabira artikala, u korpi ćete kao opciju za plaćanje izabrati PLAĆANJE PREKO RAČUNA, a roba će biti poslata kada overena dokumenta stignu na navedenu adresu. 

Nakon prijema i provere ispravnosti robe od strane kupca, dokumentaciju (rešenje o ADZ) šaljemo u Vaše računovodstvo.

Napomena: Pre kupovine robe putem administrativne zabrane, proverite da li imamo potpisan Ugovor o kreditiranju sa Vašim poslodavcem upitom na info@edutoys.rs.